Den dětí 2023
  • 28.05.2023
  • 14:00
  • Ivančice, Zemědělská 2
Jaké to bylo


Den dětí

Poslední květnovou neděli jsme na Horizontu slavili DEN DĚTÍ. Akce byla především s dětmi a pro děti. Ve venkovním areálu střediska volného času byla připravena pohádková cesta s úkoly, které měly připraveny pohádkové bytosti. Potkat jste se mohli s Ledovou královnou, Spongebobem a jeho kamarády, ježibabou, Mařenkou i Jeníčkem, s Harry Potterem, Zlobou, Patem a Matem, Superhrdiny, Asterixem a Obelixem, Mášou a medvědem a mnoha dalšími. Děti s mini například tvořily bubliny, převážely cihličky, létaly na koštěti, přenášely vločky, aby se nerozpustily na sluníčku, stlaly postýlky trpaslíkům, … Po splnění úkolů, kdy dostávaly na jednotlivých stanovištích razítka do obrázkové karty a do košíčků malé odměny, si v královské truhlici vyzvedávaly odměny u pana krále a královny.   

V zahradě návštěvníci shlédli vystoupení kroužku Tanečky pro radost s pirátskou sestavou, pohádku Smolíček a Jezinky. Děti se zapojily do programu s balónky a tanečními soutěžemi, užívaly si skákací hrad, dětský koutek, tvořivou dílnu nebo jízdy na motokárách a odrážedlech. V samotném závěru akce přišel průvod pohádkových bytostí, které se na Horizontu tento den sešly a konal se královský bál.

Děkujeme rodičům i dětem za návštěvu a všem postavičkám z pohádek a filmů pro děti, že s dětmi oslavili jejich svátek a budeme se těšit na příští rok.

Děkujeme také za podporu z dotace Města Ivančice

Fotogalerie


Fotogalerie

Akce, tábory, soutěže, turnaje a další

Navštívit

Videogalerie

Akce, tábory, soutěže, turnaje a další

Navštívit