Ať žijí duchové 2024
  • 12.10.2024
  • 16:30
  • Ivančice, Zemědělská 2
Jaké to bylo


Strašidelný Horizont

Měsíc říjen bývá ve znamení Halloweenu, duchů a strašidel. Ti si ve venkovním areálu střediska volného času v sobotu 12. října vytvořili své zastávky, když se setkali v Ivančicích na tradičním „dostaveníčku“. Konala se zde akce Ať žijí duchové. Bezhlavý lord s dvorní dámou, jeptišky, kostlivci, kat, duchové nebo Sherlock Holmes a další měli připraveny úkoly. Nebojácné děti například hledaly zlaté kamínky, z lahví lovily brouky a pavouky, zdravily se s kostlivcem nebo procházely trasu s lupou. A šlo jim to dobře. U Faraona si po předložení hrací karty vyzvedávaly odměnu.

Na starší děti a dospělé čekal horší úkol, stezka odvahy. Museli potmě projít tajemným sklepením, kde se setkali se „zombíky“. Ne všichni to zvládli, některé odvážlivce strach přemohl a museli se vrátit zpět do bezpečí. Nevadí, třeba stezku projdou příště.

Během odpoledne a podvečerních hodin si děti užívaly skákací hrad a nafukovací skluzavku, technikou airbrush si nechávaly vytvořit na těle obrázek. O efektní závěr akce se postaral připravený ohňostroj.

Tento projekt byl finančně podpořen městem Ivančice

Video z akce ZDE

Fotogalerie


Fotogalerie

Akce, tábory, soutěže, turnaje a další

Navštívit

Videogalerie

Akce, tábory, soutěže, turnaje a další

Navštívit